Σύνδεση με Αεροδρόμιο

 

 

Η γραμμή με τον αριθμό 15 ενώνει το αεροδρόμιο με το λιμάνι της Κέρκυρας περνώντας από τον κεντρικό σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του νησιού ενώ στη συνέχεια περνάει από το κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα από την πλατεία Σαρόκο (αφετηρίες), όπου υπάρχει και information kiosk, καθώς εκεί βρίσκονται οι περισσότερες αφετηρίες των γραμμών μας. Στη συνέχεια κατευθύνεται στο λιμάνι, όπου κάνει δυο στάσεις εντός του λιμένα, μια πίσω από τα εκδοτήρια των ferry boat και τερματίζει στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας (ΟΛΚΕ), στον σταθμό των κρουαζιερόπλοιων και των πλοίων για την Αλβανία. Επίσης από την είσοδο του Λιμένα μπορεί κανείς να επιβιβαστεί στα ανοιχτά τουριστικά λεωφορεία, τύπου Hop on-Hop off (Corfucitytours)

Η ίδια γραμμή (15) επιστρέφει ξανά από το λιμάνι περνώντας πάλι από το κέντρο της πόλης και την πλατεία Σαρόκο (αφετηρίες), μετά από το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και καταλήγει πάλι στο αεροδρόμιο. (Για τις ώρες δρομολογίων πατήστε εδώ)

Από το Αεροδρόμιο μπορεί κανείς να επιβιβαστεί στο λεωφορείο με τον αριθμό 15 για να φτάσει στο κέντρο της πόλης-Πλατεία Σαρόκο, και από εκεί προς όλους τους προορισμούς.

Από την πλατεία Σαρόκο (αφετηρία), μπορείτε να επιβιβαστείτε σε όλες τις λεωφορειακές μας γραμμές (μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα δρομολογίων εδώ).

ΓΡΑΜΜΗ 2 (ΚΑΝΟΝΙ): Στάση στο κέντρο της πόλης Πλ. ΣΑΡΟΚΟ συνεχίζει ΣΠΙΑΝΑΔΑ (Πλ. ΛΙΣΤΟΝ) και καταλήγει στο ΚΑΝΟΝΙ με αντίστροφη επιστροφή.

ΓΡΑΜΜΗ 6 (ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ): Αφετηρία Μητροπ. Μεθοδίου, διέρχεται από τον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ (από εκεί μπορεί κανείς να πάρει το υπεραστικό λεωφορείο με προορισμό τα πιο γνωστά μέρη του νησιού όπως: Παλαιοκαστρίτσα, Κάβος, Αχαράβη, Ρόδα, Σιδάρι, Μωραΐτικα, Μεσογγή κ.α). Η γραμμή 6 συνεχίζει προς ΠΕΡΑΜΑ και καταλήγει στην περιοχή ΤΣΑΚΙ ΜΠΕΝΙΤΣΩΝ.

ΓΡΑΜΜΗ 7 (ΔΑΣΙΑ – Ύψος): Αφετηρία Πλατεία Σαρόκο, διέρχεται από ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ – ΓΟΥΒΙΑ -ΤΖΑΒΡΟΥ – ΚΟΜΜΕΝΟ – ΔΑΣΙΑ – ΥΨΟΣ και καταλήγει στον ΥΨΟ – ΠΥΡΓΙ.

ΓΡΑΜΜΗ 8 (ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ-AQUA LAND): Αφετηρία Αφετηρία Πλατεία Σαρόκο, διέρχεται από ΚΟΥΛΙΝΕΣ – ΑΛΕΠΟΥ – ΤΡΙΚΛΙΝΟ – ΑΦΡΑ και καταλήγει στη AQUALAND (περιοχή Αγ. Ιωάννης).

ΓΡΑΜΜΗ 10 (ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ): Αφετηρία Μητροπ. Μεθοδίου: Διέρχεται από τον σταθμό των Υπεραστικών λεωφορείων απ’ όπου εκεί μπορεί κανείς να πάρει το υπεραστικό λεωφορείο με προορισμό τα πιο γνωστά τουριστικά μέρη του νησιού όπως: Παλαιοκαστρίτσα, Κάβος, Αγ. Γεώργιος Αργυράδων, Αχαράβη, Ρόδα, Σιδάρι, Μωραΐτικα, Μεσογγή κ.α.) Η γραμμή 10 συνεχίζει ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΚΑΝΑΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥ – ΒΡΥΩΝΗ – ΠΟΝΤΙ και καταλήγει στο φημισμένο ΑΧΙΛΛΕΙΟN.

ΓΡΑΜΜΗ 11 (ΠΕΛΕΚΑΣ): Αφετηρία Πλατεία Σαρόκο, διέρχεται από ΚΟΥΛΙΝΕΣ-ΑΛΕΠΟΥ-ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΤΙΚΑ και καταλήγει στον γραφικό ΠΕΛΕΚΑ.

Η γραμμή 15 του Αστικού ΚΤΕΛ συνδέει από και προς, το λιμάνι με το αεροδρόμιο καθώς και με όλες τις γραμμές του υπεραστικού ΚΤΕΛ (δρομολόγια δείτε εδώ), προς όλους τους επαρχιακούς τουριστικούς προορισμούς του νησιού είτε προς Βορρά (όπως: Σιδαρι, Ρόδα, Αχαραβη, Αγ. Γεώργιος),μέση Κέρκυρα (όπως: Γλυφάδα, Παλαιοκαστριτσα)- Νότια Κέρκυρα (Κάβος, Μωραϊτικα, Μεσογγή, Αγ. Γεώργιος Αργυράδων κ.α.)

 

 

Τιμή κανονικού εισιτηρίου: 1,20 €
Τιμή προσαυξημένου εισιτηρίου (εντός του λεωφορείου) 2,00 €