Η Εταιρεία

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Αστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας A.E.

 

 • 1950

  Από την δεκαετία του 1950 το Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας δραστηριοποιείται στην μεταφορά και εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των καιρών , με συνεχή ανανέωση των λεωφορείων , τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, και την εκπαίδευση του προσωπικού μας, βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

 • 2010

  Ήδη από το έτος 2010 λειτουργεί ολοκληρωμένο τηλεματικό σύστημα πληροφόρησης του κοινού από Τηλεματικές Έξυπνες Στάσεις για το χρόνο άφιξης των λεωφορείων στις στάσεις και αναχώρησης από τις αφετηρίες.  Έκδοση εισιτηρίων από αυτόματους πωλητές,  παρακολούθηση και διαχείριση του στόλου των λεωφορείων.

 • 2020

  Στόχος  μας   είναι να πείσουμε το επιβατικό κοινό ότι η μετακίνηση με τα Λεωφορεία μας προσφέρει ταχύτητα, οικονομία και ασφάλεια από το έμπειρο προσωπικό μας  που είναι πάντα διαθέσιμο στην εξυπηρέτηση του.

  Σε αυτό συμβάλλετε και εσείς, οι επιβάτες μας, με τις υποδείξεις και τα παράπονά σας,. Η επικοινωνία σας, με την εταιρεία μας, έχει καθοριστική σημασία για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.